Hey gidi Harun Yahya...! Yahudi ve Hıristiyanlardan da aldığı desteklerle önceleri Darvinizm, Materyalizm, Komünizm gibi unsurları hedef alan ve müstear Harun Yahya ismiyle tanınan Adnan OKTAR, özellikle son zamanlarda garip program(Hicret-Der Haber)

Yahudi ve Hıristiyanlardan da aldığı desteklerle önceleri Darvinizm, Materyalizm, Komünizm gibi unsurları hedef alan ve müstear Harun Yahya ismiyle tanınan Adnan OKTAR, özellikle son zamanlarda garip programlar ile kendisini göstermeye devam ediyor.

Adnan OKTAR’ın sonradan uydurulan ve içeriği kendisi tarafından doldurulan “Mehdiyat, Deccaliyat, Sufyaniyat vb. kavramları zihinlerde oturtturma maksadı ile çırpınması gözlerden kaçmamaktadır.

Birçoğu uydurma olduğu ümmetçe bilinen Mehdi ile ilgili hadisleri ve bir takım eserlerde geçen vasıfları hatta (Lütfen buraya dikkat) Kurandan nerdeyse önüne gelen her ayeti (Ne yazık ki bu bir gerçek artık ister güler, ister ağlarsınız) komik ve acayip mantıklarla mehdiliği işaret eder hale getirme becerisini takdir ediyoruz. (Ama Hakikaten Takdir ediyoruz. Sizlere birkaç örnek verip güldürmek elbette isterdik. Fakat haber sayfamızın ciddiyetini muhafaza etmek adına vermiyoruz.)

Özellikle kendisinin (Yani Adnan OKTAR’ın) mehdi olmadığını ileri süren Cübbeliyi bazen de yobaz Müslümanlar olarak nitelediği gerçek Müslümanları hiciv etmek için kullandığı aşağılama terkiplerine hayran kaldığımızı itiraf ediyoruz. (Yani ancak bu kadar olur

Adam’a iftira etmek istemeyip Allah’tan korkarak şunu itiraf ederiz ki kendisini MEHDİ ilan etmemiştir. Fakat Kuran, Tevrat, İncil, Zebur, Sahih-Zayıf-Hasen-Garip-Şii-Sünni bütün hadisler,   Risaleler, Alimlerin meseleyle ilgili bütüüüüüün açıklama ve işaretlerin kendisinde mündemiç olduğunu (yüksek hal ve mimik tevazularıyla) başkalarına söyletmesindeki mahareti göz yaşartacak kadar ilerlemiştir.

Programlara katılan kadın katılımcıların neden orda oldukları uzun araştırmalarımıza rağmen anlaşılamadı. Vitrinlik mankenler gibi süslenen ve yine vitrinlerdeki alçı mankenler gibi saatler boyunca kıpırdamadan durabilmeyi başaran bu kadınlar olur-olmaz yerlerde hep birlikte İNŞAALLAH, MAŞAALLAH demelerine de bir anlam verilemedi.

Hicret-Der olarak bu insanlara: Allahtan korkun, Allahın dinini oyun oyuncak haline getirmeyin, Allahın dinini üç kuruşa satmayın, İnsanları Allah ile kandırmayın diyor kendilerini Allah’a havale ediyoruz.

NOT    :           İnşaallah bu mesele ile ilgili ilerde daha kapsamlı çalışmalar yapılacaktır.

(Hicret-Der Haber)