İşgal güçleri karadan ve havadan saldırdı Siyonist İşgal Güçlerinin Gazze'ye Saldırısında İki Filistinli Şehit Oldu

Siyonist işgal ordusunun bugün (18 Ocak Çarşamba) Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında iki Filistinli şehit oldu.

Gazze Şeridi'nin kuzeyinde konuşlanan Siyonist işgal ordusuna ait toplardan açılan ateşle birlikte işgal hava kuvvetlerinin Cibaliya beldesinin doğusundaki Telletu Ebu Safiyye bölgesine gerçekleştirdiği sürpriz hava saldırısında 23 yaşındaki Filistinli genç Muhammed Şakir Avde ile 17 yaşındaki Filistinli genç Ahmed Halid Ez-Zeanin'in şehit olduğu bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Siyonist işgal ordusuna ait helikopterlerden söz konusu bölgeye en az üç füze fırlatıldı. İşgal ordusuna ait toplardan da aynı bölgeye yaklaşık on top mermisi atıldığı kaydedildi.

Siyonist işgal ordusu helikopterlerinin hâlâ saldırıya uğrayan bölge üzerinde uçmaya devam ettiğini bildiren Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, yerel kaynakların işgal hava kuvvetlerinin bölgede nöbet tutan Filistinli direniş gruplarından birini hedef aldığı görüşünde olduğunu söyledi.